lauantain muutamat

Halusin tulla jakamaan muutamat kuvat lauantailta, kun vietettiin tyttöjen iltaa Karoliinan kanssa. Viimeisimmästä tyttöjen illasta oli vierähtänyt tovi jos toinenkin, joten nyt piti ottaa ne menetetyt kerrat takaisin ja istua iltaa ihan kunnolla. Niimpä päädyttiin ihan ensimmäisenä Jokiasemalle nauttimaan auringosta ja syömään burgerit. Mahat täynnä jatkettiin kauppaan, mistä lähti mukaan pientä naposteltavaa illaksi. Eli meidän tapaan juustoja ja viinirypäleitä. Viinit ja juustot on vain niin hyvä yhdistelmä herkuiksi tämmöiseen illanviettoon. Ja oikeastaan mulle ja Karoliinalle jo melkein perinne, että juustoja ja viiniä täytyy olla. Ja myönnettäköön, että viini-ilta ei oo ilta eikä mikään ilman hearts-maissisipsejä. :D Hiukan normaalista poiketen ilta päättyi baarin tanssilattialla joraamiseen, mutta ei kyllä kaduta. Oli niin kivaa hiukan tuulettua, varsinkin kun takana on useampia hiukan rankempia työviikkoja ja kun mielessä on pyörinyt miljoona asiaa yhtä aikaa. 

Haha, Karoliina on niin hauskaa seuraa ja kun me kaksi blondia lyödään viisaat päät yhteen ja päätetään viilentää viiniä pakastimessa, ja luullaan ettei viini voi jäätyä niin kuin ei viinakaan, niin parin tunnin päästä saadaankin juoda jäähileellä koristettua viiniä.. Tuli taas naurettua itselle ainakin kolme vuotta lisää elinaikaa ja maailma on taas pikkuisen parempi paikka olla ja elää, kun saa puhua maat ja taivaat halki parhaan ystävän kanssa. Iso kiitos tästä illasta! <3





Hiukan myös sneakpeakia illan asusta, josta tulossa myöhemmin lisää! Nyt toivotan kaikille mitä parhainta uutta viikkoa :* Muistakaa nauttia elämästä!

13 kommenttia on "lauantain muutamat"
  1. Vitsi miten ihanan postauksen kirjotit kivasta illasta, taas meni kylmät väreet ja nous suunpielet korviin asti! Ihana oot ja kiitos itelles, puss! <3 oot korvaamaton!

    VastaaPoista
  2. Ei vitsi, kuulostaa kyllä niin ihanalle illalle <3 Ja hei toi kuva susta, ihastelin jo instassakin ;)♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä harvinaisen ihana ilta pitkästä aikaa! :) Oi kiitos paljon <3

      Poista
  3. Ihan mahtavalle kuulostaa! Kuvatkin ihania ♥ Hei millä lailla teet nuo kiharat?? Siitä olis kiva saada tuto tai jotain:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei huippua, kiitos Kata tästä ehdotuksesta! :) Voisin kokeilla kuvata videolla tai sitten vain kuvin tutoa kiharoista. Vaikkakin ne on ihan vain muotoiluraudalla tehdyt ;)

      Poista
  4. Olipas kiva lukea tätä postausta ja teidän ilta kuulostaa hyvältä! Pakko myöntää, että naurahdin ääneen tuolle teidän viinijutulle, ihanat höpsöt siellä niin haha :D<33 PS. Näytät aivan liian hyvältä noissa kuvissa eli enemmän kuvia kehiin ja vikkelään! ;)<3

    VastaaPoista
  5. Ystävät on kyllä elämän suola <3 ja öö, tuli ihan sairas nälkä nyt kun näki noi hampurilaiset :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siepä sen sanoit, oon täysin samaa mieltä! <3 Voi ei, ruokakuvien huono puoli :D

      Poista
  6. Teillä on ollut kyllä ihan huipun kuuloinen ilta! :) Haha, tuo viinin pakastus :'DD Ja Roosa, oot aivan älyttömän kaunis!! ♥ :o

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! Piristät sillä päivääni ♥

Custom Post Signature

Custom Post  Signature